IMIS - Marine Onderzoeksgroepen | Compendium Kust en Zee

IMIS - Marine Onderzoeksgroepen

[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

De protectieve cultuur Lactobacillus sakei 10A: toepasbaarheid op koud gerookte vis en studie van het inhibitie-mechanisme
Kerkaert, B. (2006). De protectieve cultuur Lactobacillus sakei 10A: toepasbaarheid op koud gerookte vis en studie van het inhibitie-mechanisme. Ir Thesis. Universiteit Gent. Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen: Gent.

Thesis info:

Beschikbaar in  Auteur 
    Laboratory for Food Microbiology and Food Preservation [120023]
Documenttype: Doctoraat/Thesis/Eindwerk

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteur  Top 
  • Kerkaert, B.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteur