De evolutie van het kwikgehalte in tong (Solea solea L.) uit de Noordzee en de Ierse Zee
Vyncke, W.; Vanderstappen, R.; De Clerck, R.; Moermans, R.; Van Hoeyweghen, P. (1979). De evolutie van het kwikgehalte in tong (Solea solea L.) uit de Noordzee en de Ierse Zee. Landbouwtijdschrift 32(4): 939-948
In: Landbouwtijdschrift = Revue de l'Agriculture. Ministerie van Landbouw: Brussel. ISSN 0776-2143, meer
The mercury content of sole from the North Sea and the Irish Sea was followed during a 5 yr period (1973-1977). With the exception for the first 2 yr, no significant difference was found between the 2 areas, nor was there a clear trend in the evolution of the mercury concentrations in time. The average mercury content varied between 0.19 and 0.31 mg/kg (North Sea) and 0.21 and 0.41 mg/kg (Irish Sea).
Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid