Overslaan en naar de inhoud gaan
NL
EN
search
Wetgeving
Financiering
Infrastructuur
Mariene Onderzoeksgroepen
Publicaties
Grafieken
Google
Kustportaal
Publicaties
Nieuws
Contact
Over het Compendium
U bent hier
Home
» IMIS - Marine Onderzoeksgroepen
IMIS - Marine Onderzoeksgroepen
[ meld een fout in dit record ]
mandje (1):
toevoegen
|
toon
Effects of lipid emulsions and temperature on the hatchery performance of Chilean scallop
Argopecten purpuratus
(Lamarck 1819) larvae
Uriarte, I.; Farias, A.; Navarro, J.M.; Cancino, J.; Gajardo, G.; Nevejan, N.
(2003). Effects of lipid emulsions and temperature on the hatchery performance of Chilean scallop
Argopecten purpuratus
(Lamarck 1819) larvae.
Aquac. Res. 34(10)
: 899-902.
dx.doi.org/10.1046/j.1365-2109.2003.00889.x
In:
Aquaculture Research. Blackwell: Oxford. ISSN 1355-557X; e-ISSN 1365-2109,
meer
Beschikbaar in
Auteurs
VLIZ
:
Open Marine Archive 280107
[
download pdf
]
Trefwoorden
Argopecten purpuratus
(Lamarck, 1819)
[
WoRMS
]
Marien/Kust
Author keywords
scallop larvae; Argopecten purpuratus; nutrition; lipid emulsions; HUFA; larviculture
Auteurs
Top
Uriarte, I.
Farias, A.
Navarro, J.M.
Cancino, J.
Gajardo, G.
Nevejan, N.
,
meer
Alle informatie in het
Integrated Marine Information System
(IMIS) valt onder het
VLIZ Privacy beleid
Top
|
Auteurs
Scroll To Top