Registreer nu voor de VLIZ Marine Science Day 2019 | Compendium Kust en Zee

Registreer nu voor de VLIZ Marine Science Day 2019

Het Vlaams Instituut voor de Zee organiseert op 13 maart 2019 de VLIZ Marine Science Day (VMSD) die ook dit keer plaatsvindt in het Staf Versluyscentrum te Bredene. De VMSD is een jaarlijks interdisciplinair netwerk- en informatiegebeuren voor iedereen die begaan is met de zee- en kustwetenschappen in Vlaanderen/België en de aangrenzende regio’s. Tijdens deze editie vormen de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDGs - Sustainable Development Goals) van de Verenigde Naties de rode draad doorheen het programma.

Indien u graag uw onderzoek of initiatieven voorstelt op dit event, bezorg dan voor 14 januari 2019 een Engelstalig abstract via het invulformulier en duid aan of u wil deelnemen aan de competitie van mondelinge en posterpresentaties of liever een demo geeft.

Ook tijdens deze 19e editie biedt het VLIZ de mogelijkheid aan bedrijven, actief in de mariene en maritieme sector, om deel te nemen aan ‘Meet the Company’. Dit luik van de VMSD heeft als doel pas afgestudeerden en jonge actieve onderzoekers die op zoek zijn naar een job in contact te brengen met potentiële werkgevers uit de mariene en maritieme sector. De VMSD is dus de ideale gelegenheid om de tewerkstellingsmogelijkheden in uw onderneming in de kijker te stellen bij de meer dan 300 deelnemende mariene wetenschappers uit de meest diverse onderzoekdisciplines. Wanneer u deelneemt aan ‘Meet the Company’ biedt het VLIZ u de mogelijkheid om een infostand op te zetten in de centrale hal. Daarenboven krijgt u de kans om uw bedrijf gedurende één minuut plenair voor te stellen. Indien u hiervoor interesse heeft, kan u contact opnemen met karen.rappe@vliz.be waarna we met u contact opnemen om de mogelijkheden te bekijken.

Registreren voor de VMSD19 kan vanaf nu op www.vliz.be/vmsd/nl/registratie

Voor verdere informatie over dit event, kan u terecht op de website van de VLIZ Marine Science Day.