Registreer nu voor de VLIZ Marine Science Day 2021 | Compendium Kust en Zee

Registreer nu voor de VLIZ Marine Science Day 2021

Over een paar weken houdt VLIZ zijn twintigste verjaardagseditie van de VLIZ Marine Science Day. Omwille van de huidige beperkingen is deze jubileumeditie omgevormd tot een online event dat zal plaatsvinden op woensdag 3 maart 2021.

Waarom zou u deelnemen?

  • Het is de perfecte gelegenheid om in contact te komen met collega-mariene wetenschappers;
  • Er is een spannend en interessant onlineprogramma van een halve dag samengesteld, met enkele nieuwigheden en verrassingen;
  • U ontdekt het werk van beginnende mariene wetenschappers, via mondelinge presentaties en interviews;
  • Keynote speaker Griet Neukermans (UGent|VLIZ) leidt u door haar internationale carrière in (remote) optical sensing en legt uit hoe u onderzoeksvragen in oceaan biogeochemie, ecologie en global change kunt benaderen;
  • De traditionele postersessie is volledig herzien. Nog steeds zullen de deelnemers beslissen wie de posterprijs wint!
  • Speciale aandacht zal gaan naar de start van het VN-decennium voor oceaanwetenschappen voor duurzame ontwikkeling (2021-2030).

Conclusie: alle mariene wetenschappers - zowel nieuw als ervaren, van universiteiten, onderzoeksinstituten en bedrijven - moeten aanwezig zijn op deze feestelijke dag voor mariene wetenschappen in Vlaanderen!
 

Inschrijven voor de VLIZ Marine Science Day 2021 kan nu! Via deze link kunt u zich inschrijven voor het evenement. Informatie over het programma is te vinden op de website.

Registratie is gratis, maar verplicht
Deadline voor registratie: Zondag 28 februari
 

Aangezien dit een jubileumeditie is, willen we graag dat u teruggaat in de tijd: upload een foto van uzelf van ongeveer 20 jaar geleden (en indien mogelijk, in een mariene omgeving) in het registratieformulier. Op het einde van het evenement zullen alle verzamelde foto's gebruikt worden in een terugblik op de beginjaren van VLIZ.

De dag voor het evenement ontvangt u een e-mail met wat extra informatie en de links naar het evenement en de postersessies, en verneemt u hoe u kan stemmen voor u favoriete poster.

Als u vragen hebt over VMSD2021, aarzel dan niet om contact op te nemen met info@vliz.be.