IMIS - Marine Onderzoeksgroepen | Compendium Kust en Zee

IMIS - Marine Onderzoeksgroepen

[ meld een fout in dit record ]mandje (1): toevoegen | toon Print deze pagina

one publication added to basket [349895]
Microalgae as flavouring agents in plant-based food
Coleman, B.; Van Poucke, C.; De Witte, B.; Muylaert, K.; Robbens, J. (2022). Microalgae as flavouring agents in plant-based food, in: Mees, J. et al. Book of abstracts – VLIZ Marine Science Day, Online event 2 March 2022. VLIZ Special Publication, 88: pp. 44-45
In: Mees, J.; Seys, J. (Ed.) (2022). Book of abstracts – VLIZ Marine Science Day, Online event 2 March 2022. VLIZ Special Publication, 88. Vlaams Instituut voor de Zee - Flanders Marine Institute (VLIZ): Oostende. v, 91 pp. https://dx.doi.org/10.48470/24, meer
In: VLIZ Special Publication. Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ): Oostende. ISSN 1377-0950, meer

Beschikbaar in  Auteurs 
Documenttype: Samenvatting

Trefwoorden
    Algae
    Food > Human food > Seafood
    Marien/Kust
Author keywords
    Microalgae, Flavour, Taste, Aroma, Seafood, Sensory evaluation, Plant-based foods

Auteurs  Top 

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs