IMIS - Marine Onderzoeksgroepen | Compendium Kust en Zee

IMIS - Marine Onderzoeksgroepen

[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Organoleptical, chemical and microbiological aspects of vacuum packed and unpacked smoked pink salmon
Declerck, D. (1976). Organoleptical, chemical and microbiological aspects of vacuum packed and unpacked smoked pink salmon. Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent), 113-VB/VV (I.W.O.N.L.) 18. Kommissie voor Toegepast Wetenschappelijk Onderzoek in de Zeevisserij (T.W.O.Z.): Gent. 9 pp.
Deel van: Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent). Rijksstation voor Zeevisserij: Oostende. ISSN 0303-9072, meer

Beschikbaar in  Auteur 

Auteur  Top 
  • Declerck, D., meer

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteur